Izbornik

O Nama

Plesni klub D&D osnovan je 31.8.1999. s ciljem promoviranja društvenog kao i športskog plesa. Prije osnivanja kluba naša županija nije bila bitno zastupljena u hrvatskom plesu, nikada prije nismo imali Finaliste ili polufinaliste državnih prvenstava.
Napornim radom i trudom stvorili smo novu generaciju mladih plesača koji su tada bili uzrast 7 i 8 godina. Danas su neki od njih prvaci RH u standardnim i latinskameričkim plesovima, ponos našeg kluba i potvrda našeg zajedničkog rada.
Kroz njihovo tehničko usavršavanje dobili smo natjecatelje koji danas predstavljaju naš klub, naš grad i našu županiju na plesnim turnirima širom Lijepe naše.

Danas se naš klub sastoji od natjecateljskih športsko plesnih parova svih uzrasta, od najmanjih s 6 i 7 godina do najstarijih sa 40 godina.
U našem klubu imate priliku naučiti standardne i latinoameričke plesove kao što su: engleski valcer, bečki valcer, tango, slowfox, quickstep, samba, cha-cha, rumba, paso doble i jive kao društvene plesove: salsu, rock and roll, diskofox....
U klubu mozete susresti različite tipove plesača, od apsolutnih početnika pa do iskusnijih plesača koji se u svojim kategorijama bore za naslove prvaka države. Cilj nam osigurati svim članovima zabavnu i prijateljsku atmosveru i poželiti dobrodošlicu u svijet plesa.

Osim rada s mladim generacijama, svoje smo napore uložili u neprestano usavršavanje naših voditelja. Na takav način osigurali smo bolju budućnost za naš sport i kvalitetan rad s nadolazećim mladim parovima.