Izbornik

Ples za odrasle

Nekad ste pomislili lijepo je znati plesati i ja bih želio znati poneki korak, moramo vam reći, nikada nije kasno da počnete i ostvarite ono što stvarno želite.
 

Postoje  dani u životu kada nam fali malo inspiracije da potegnemo jače i ostvarimo ono što zacrtamo i o čemu sanjamo, ali snovi se ne ostvaruju zato što sanjamo o njima, već zato što uložimo rad i trud da  ih ostvarimo.


Ako ste jedan od onih koji misle da ne mogu naučiti plesati, ako možete pričati možete i pjevati, ako možete hodati možete plesati također.


Nitko na početku nije super svi se mi trudimo, vježbamo, pokušavamo biti bolji, a neki postanu i veliki plesači osvoje naslove državnih prvaka. Veliki plesači su veliki jer rade to sa strasti i ulažu impresivnu energiju u svaki pokret, a naravno i vježbaju puno.


Lijepo je pratiti osobu na tom putu i vidjeti kako od početnog plesača nastaje državni prvak.

Početni plesači ne znaju puno ali jako brzo uče, Srednje dobri plesači znaju sve i oni su predobri da plešu s početnicima. Napredni plesači plešu sa svima, a posebno sa početnicima.


Plesni klub D&D Vas poziva da naučite plesati sa nama. Organiziramo za Vas početnu plesnu grupu i svi ste dobro došli, možete probati i vidjeti što ćemo sve postići skupa i dokle ćemo dogurati.


Naučiti ćete diskofox, tango, rock and roll,  salsu,  jive, engleski i bečki valcer.


Treninzi se održavaju u plesnoj dvorani u ulici Pavla Pejačevića 34.


Plesanje je stvarno zabavno i to je razlog zašto mi plešemo, uz zajedničko druženje i novu glazbu ponudit ćemo Vam novi oblik rekreacije kakvu plesni klubovi danas nude polaznicima.


Ukoliko odaberete nas i odlučite svoje prve plesne korake napraviti s nama vidimo se za 20.1. u 21 h. 

Prijava

Prijava za ples

Odaberite što želite zaplesati
Odaberite grad
Ime* :
Prezime*:
Telefon*:
Mail*:
Nešto za dodat:

Komentiraj


Komentari
Footer